måndag 18 februari 2008

Bowlingkvällen =)

Det bidde verkligen en toppenkväll. Inte haft så kul på läänge.. Så den får en tummen upp =)
Började med en liten mindre förfest hemma hos mig. Emma, Camich, Emelie, Theza och Hanna. Sen for vi vidare till bowlinghallen, där det var rätt mycket folk =)
Jag, Theza och Hanna började spela direkt.. Theza vann överlägset alla gånger.. Men ja kom alla fall tvåa en gång =) Sen käka vi lite tacos och så körde vi igen =)
Både Hanna och Theza försökte instruera mig hur jag skulle kasta klotet.. Men de gick sådär.. Men ja gjorde alla fall några strike =)
Tiden gick så sakta, men det gjorde absolut ingenting! När vi hade vart där i två timmar kändes de som fyra ungefär. Riktigt nice asså =)
Sen bidde de gruvan. Skojsigt där med faktiskt. Men när klockan var typ halv två eller nåt så blev de kebabbaren och sen taxi hem. Gött å komma hem å få sova lite efter en "hård" kväll =)
Gårdagen var lite seg, men vi var inte direkt bakfulla nån av oss. Men segt som faan var det..
Theza lämnade mig 19.30 så ja följde henne till bussen och sen bidde de soffan igen =)

Nästa vecka kanske det blir att dra sig ner mot Jönköping. Men det har vi inte sett än iofs. Men vi får la se hur de blir med den saken. Skulle va riktigt nice alla fall =) Komma bort lite..
Ja just de.. några bilder från i lördags med ja =)
Slit dom med hälsan =P



Flickorna e glada alla fall =)


Hanna har nog lyckats med nåt bra =)


Värdarna Ezza och Sandra har skoj

Hanna, Sandra och Ezza som klämmer sig emellan =)


Theza var glad eftersom hon var proffs jämfört med oss =P
Fan va snygga vi e =)

Evelina ser allvarlig ut *hmm*

1 kommentar:

Anonym sa...

Tur att man inte ser ut som en hög Duracel kanin iaf...haha... nejdå... Går ja på valium eller varför e ja så överdirvet glad? Ingen kan vara såå glad av att vinna lite bowling mot värdiga motståndare=)