fredag 1 februari 2008

Helg

Då var det fredag igen då. Ska hämta Theza ikväll =) Riktigt nice faktiskt.

Natten gick bra.. Jobbigast var att åka hem... När man blinkar och ögonlocken inte riktigt vill följa med upp igen, utan förbli stängda.. Då är man trött! Men ner med rutan och upp med volymen på stereon så piggnar man snart till igen =) Så ja överlevde det med!

När man jobbar inom vården så inser man verkligen att livet kan ta slut när man minst anar. Det får ju tankarna att snurra en del. Vad händer efter döden? Finns det ett liv efter detta? Är det skönt att dö? Lever själen vidare? Mår man bättre i nästa liv? Ja, frågorna är många men svaren är få. Lindha ringde i söndags med och berättade att en kille som vi gick i skolan med och som bodde granne med henne hade kört in i en husvägg och avlidit på lördagen. Asså den känslan, den tomhet som kom över mig, går inte att beskriva. Kände honom inte, visste bara vem han var osv. Men ändå så blir det så nära... En bekant, eller bara nån man känner igen. Det är så fruktansvärt så fy! Han va ju lika gammal som mig. Hade hela livet framför sig. Men allt kan förändras på ett ögonblick. Så hemskt! Hoppas på att det finns ett liv efter detta och att man får det bättre. För då mår Robin bra alla fall, utan skador osv. R.I.P Robin Härnström

Mycket tankar över döden och över vad man har att glädjas över och inte. Det är vad som pågår i mitt huvud för tillfället. Även hur det ska bli efter det skit som väntar... Men det går nog bra. Man måste ju hoppas alla fall!

*Älska de du kan. Rör vid de du kan nå ut till. Låt de andra gå*

Inga kommentarer: