söndag 28 september 2008

Mys

Bidde myskväll ihop med Ezza igår.. Gjorde moussaka, mmmmh så gott de va =)


Sen bidde det chips, morötter och dipp till filmen Braveheart..

Så de bidde mys och tjut till filmen.. Den slutade 00.30 så då var det sängen som väntade.. Kl 3 plingade det på dörren.. Visste inte om ja skulle öppna först.. Men sen plinga de igen så ja tänkte att de måste va nån ja känner.. Och jo de va de la.. Där stog kaka glad i hågen och ville på efterfest.. Haha.. så han ranglade omkring i hallen så att Ezza hörde de och kom ut med bestämda steg och trodde de va en inbrottstjuv... haha... de va skojs..

Idag har vi pratat med vår nya hyresvärd. Så himla go asså.. Kommer renovera våra badrum.. Så dom börjar med mitt eftersom jag har en spricka nånstans?? Så det börjas om ca 2 veckor =) Fan va gött... Valde en jättefin tapet och ett sketasnyggt golv =) Kommer bli kalasbra..

Har precis ätit.. Den godaste kycklinggrytan ja vet med råris och kokt majs & champinjoner.. *mumma*

Nu blir det väl antagligen en tripp mot gamleby, eller halvvägs alla fall.. får se? Ewe har ju min nyckel till gamla lght och ja måste lämna in dom imorn. Då är det ju bra om man har alla... Så det är nog vad min kväll innehåller... Tänkte ringa Emma och höra om inte hon vill hänga med så ja slipper åka själv.. och hon verkade behöva komma hemifrån från sin mycket bakfulla karl.. *haha*

Take care..

Inga kommentarer: