söndag 1 juni 2008

Oslo

Helt underbart har ja haft det..
Var ju dock lite trött efter resan ner.
Det tog ju ett tag om man säger så..
Åkte kl 8 från Linköping och var framme i oslo vid 14 nångång.
Då gick vi upp med mina grejer i lägenheten. Där kunde ja ju inte göra annat än att skratta.. haha.. shit va de såg ut asså.. skulle aaaldrig palla att bo sådär..



Sen så bidde det lite "setasaing" i oslo med Ewe =)
Var nere på Aker brygge och käkade på hennes jobb, Flukt.
Jättefint ställe asså..
Sen så satt vi på bryggan och drack öl (inte ja dock)
Så jävla fint asså.. Helt otroligt..

Gutte satt och spanade in alla båtarna med =)

Sen så gick vi hem och frächa lite.. Varmt som satan var det kan jag lova. Kändes som att man var i Spanien eller nåt.. Riktigt hett asså..
Sen gick vi alla fall till Ewe´s favvoställe, Andys Bar. Riktigt trevligt faktiskt. Det var nåt trubaduraktigt, en äckelkille som satt och "lekte" med tungan hela tiden, samtidigt som han spela piano och sjöng =)
Men de va nice.. Gutte fick ragg och Brittan bidde fuller å glaer =)



Britt å Gutte gick hem nångång vid 01-tiden.. Så vi följde med dom till vandrarhemmet å sen gick vi å köpte korv och satte oss på carljohan och glodde på folk.. himlans kul asså.. tittade på horor och avfärdade hundrafemtioelva turkar som ville sälja rosor.. Men jävul va kul vi hade asså.. Va väl hemma vid 04 nångång..

Sen igår turistade vi ordentligt.. så vi åkte båt ut till nån ö som skulle va jättefin.. men det var den inte.. eller asså.. de va ju mysigt å så.. men nja.. nåt speciellt fin var den ju inte.. Så vi åkte tillbaka in till land igen.. Där tog vi t-bana till en park som Hanna tyckte att ja skulle se.. De va med massa statyer å park å så.. kämpefint.. men inte alls som ja trodde.. Sen åkte vi trick hem (spårvagn)


Åt en underbar frukost med ja.. de glömde ja.. satt på stan.. det händer inte varje dag ni.. att man äter frukost på stan.. himlans mys var det..


Jo så det var riktigt trevligt faktiskt... Skulle kunna tänka mig att åka dit igen, men inte för att jobba.. den tanken har jag numer släppt..
Men det var himla mysigt asså.. gatuspelare överallt.. och ja.. det hände nåt hela tiden.. och folk öööövvveeerrraaalllttt!!!!!!

Ne så tackar så mycket för en trevlig fredag & lördag mina älskade änglar i Oslo =)









2 kommentarer:

Johanna sa...

Det såg ju trevligt ut:)
Men Ewe måste ju gått ner massa i vikt ju, hela hon har ju försvunnit...
Kram

evitch sa...

nae du johanna ja finns kvar kan ja lova=) men snygga bilder du lagt ut nicken!!!