fredag 13 mars 2009

Dö´ö´ö´ö´ö....

Va hos Stefan och kolla hockey igår.. dock inte det bra laget.. Men LHC vann ju storslaget igår.. hoppas det håller i sig nu bara =)

Gårdagen innehöll Annicken´s frisörsalong med hårfärgning =) Blev nog rätt bra tror jag...

Diskuterade lite om det här med vårdcentraler.. Att dom får så mycket kritik hela tiden och att alla tycker att vårdcentraler är skit och att det är lika bra att åka till US direkt.
Förstår inte riktigt vad som är problemet? Är det att läkarna på VC är lata och inte orkar ta sig an patienterna till 100% eller vad beror det på? Ja menar.. När en VC har missat 3 st cancerpatienter, borde man inte kolla upp dom läkarna då? Borde man inte gå vidare med det istället för att säga "ojj vi missade det. Vi gjorde ett misstag" En patient som söker för knölar i halsen, får diagnosen "fettknölar" och går hem i godan tro att det bara är fettknölar och en månad senare avlider pga av cancerknölar i halsen.. *hmm* Tycker det är förjävligt faktiskt!!!!
Är det konstigt att man inte har nåt förtroende för VC längre???

Helgen blir det att jobba.. Känner faktiskt att jag kan behöva göra det. När man har varit hemma några dagar så saknar man faktiskt jobbet lite grann.. Lustigt nog..
Tänkte jag skulle hinna med att hälsa på syrran med om hon är hemma och är vaken ;-)

Ne man kanske ska ta tag i att städa lite granna.. Orkar inte, men måste!!

Inga kommentarer: