måndag 11 maj 2009

God Morgon

Så var dessa tre arbetsnätter över för denna gång. Jobbar åter igen torsdag-lördag vilket innebär att jag går av söndag morgon kl 06.00 (så jag kan inte hämta er i stan Daniel!)
Nu när jag kom hem så kom även målaren som håller på i lägenheten över. Så det blir att somna till bankande och dundrande från lägenheten över.. Men jag får sätta på radion och hoppas på lite sömn. Känner mig för tillfället väldigt pigg, så vi få väl se hur det går??
Dagen till ära har jag inplanerat tvätt, matlagning, disk, och förhoppningsvis lite kaffedrickande med Yo och Mal =)

Tänkte se om jag kan få lite tid att mysa lite med gullet sen ikväll (om han inte somnar) eftersom vi inte har setts på hela helgen typ.

Satt och skrev ut lite roliga historier till min fasta brukare inatt. Tänkte att jag kunde bjuda er på en =)

"Vad är det för skillnad på en kvinna och en mås?
Den ena rotar i allt, skränar och skriker, lämnar en aldrig ifred, bråkar med allt och alla.
Den andra är en fågel."

Tycker faktiskt den är bra =D

Okej då.. En till bara för att jag är så pigg =)

" Mannen hade en papegoja som käkade upp husses alla viagra och for runt i huset och försökte sätta på allt han såg. Till slut tröttnade husse. Får tag i papegojan, stoppar honom i frysen i hopp om att han skall lugna ner sig. Efter två timmar hittar han gojan i frysen alldeles svettig och undrar varför han är så svettig???
Papegojan svarar: -Har du nån gång försökt få isär benen på en frusen kyckling??"

Sen måste jag ju även berätta nåt skoj jag hörde på radion nu när jag åkte hem. Det handlade om skam. Då var den en kille som skulle spela fotbollsmatch och pratade med (jag tror det var en av domarna) domaren och sa att ena killen i lagen är värdelös och att han försämrade hela laget, varpå domaren säger: - Det är min son du pratar om!
Efter matchen så var han sist ut från omklädningsrummet och på parkeringen står det 2 yngre killar och en lite äldre som han frågade om skjuts in till stan. Och det gick bra. Så han satte sig i bilen och berättade samma sak för dom, varpå ena killen säger: -Det är våran bror du pratar om! Snacka om pinsamt!

Men en ännu pinsammare sak var:
En tjej sov över hos sin pojkvän som fortfarande bodde hemma hos mamma och pappa. (tjejen var då 17 år) och vaknade mitt i natten och var tvungen att gå på toaletten. Den här tjejen hade ingenting på sig och tänkte sig inte för så hon gick upp och ut på toaletten, men tände inte lyset (vet inte varför) varpå killens pappa öppnar dörren. Inte nog med det. Även pappan var naken!
Det kallar jag pinsamt. Inte riktigt det man vill, att pojkvännens pappa ska se en naken.. Haha!!

Ne nu har jag roat av mig lite, så nu kanske sängen kallar!
/Nicken\

1 kommentar:

Malin sa...

Det där med Tjejen hörde jag när jag jobba förra veckan=)